Sport

Ești aici

Fotbal, baschet, ciclism, înot, drumeții, tenis de masă, etc. Împreună cu colegii, cu prietenii, individual sau pe echipe, ne place să practicăm o sumedenie de sporturi.

Ne mândrim cu colegii noștri care sunt iubitori de sport și își duc realizările la un nivel peste mediu în domeniul ciclism.

______________________

Ciclism: ambiție, pasiune, perseverență

În familia Wirtek, diversitatea oamenilor este destul de vizibilă. Avem colegi ai căror hobby-uri variază de la activități de interior, cum ar fi: gaming, gătit, citit, la activități în natură cum ar fi: cățărat, drumeții, ciclism etc.

Una din colegele noastre, adeptă a sportului – Ioana Gălan – a făcut o adevărată pasiune din ciclism. Primind sfaturi și fiind îndrumată și de alți colegi, Ioana a descoperit clubul de amatori pentru ciclism Tura de Noapte, locul unde a pornit totul pentru ea.

Mai concret, aventura ei a început cu un mountain bike și ca o activitate mai degrabă fluctuantă, dar acum, câțiva ani mai târziu, a ajuns la a fi posesoarea a trei biciclete (mountain bike-ul, o bicicletă de oraș și o cursieră). De peste un an, ea și-a îndreptat atenția către turele de șosea și a ajuns la concluzia că aceasta este calea pe care vrea să o urmeze. De-a lungul timpului, a participat la câteva competiții naționale dar a avut și oportunitatea de a participa la cursa Internațională L’etape du Tour, Franța.

În 2018 Ioana a concurat la trei competiții din calendarul Road Grand Tour: Turul Bihorului, Bikes N’Roses și Sălaj Velo Tur. A câștigat una dintre aceste competiții și pentru celelalte două a reușit să se claseze în top 3 la categoria generală, printre cicliști profesioniști.

Este membră a Turei de Noapte cu care Wirtek colaborează de aproximativ 4 ani și împreună cu alte două colege de-ale noastre – Adina Balea și Adriana Moca – promovează activități ca mersul pe jos, ciclismul, drumețiile și se implică în organizarea evenimentului anual Liberty on Bike: Gentlemen’s Race.

Acest eveniment are loc de obicei în jurul lunii septembrie, iar în 2017 am avut o echipă formată strict din femei la un eveniment unde participarea și implicarea lor sunt considerate ca fiind mai degrabă neobișnuite, lucru care ne face să fim cu atât mai mândri de colegele noastre.

Ioana este tipul de persoană căreia îi plac activitățile care combină natura, hobby-urile și munca, un echilibru apreciat în mod deosebit la Wirtek, un echilibru care dezvăluie calitatea oamenilor pe care ne place să îi avem aproape, inspirându-ne mereu. Îi mulțumim Ioanei pentru faptul că face parte din familia Wirtek și pentru că mereu reușește să ne facă mândri!