Comunitate

Ești aici

A fi un membru de nădejde al comunității înseamnă să-i ajuți pe cei din jur. Individual și colectiv, cu bani și cu timpul tău.

 

Câteva dintre activitățile sociale în care Wirtek s-a implicat în ultimii ani:

 

Bake Sale 2018

Cu scopul de a ajuta din nou tabăra Yuppi, Wirtek a organizat evenimentul cu scop caritabil intitulat “Bake Sale”, al treilea an la rând. Pe parcursul a șapte zile, o parte din colegii noștri au devenit “chefi” cu acte-n regulă, creând zilnic meniuri diverse pentru strângerea unor fonduri ce urmau a fi donate taberei Yuppi pentru a susține o nouă serie de proiecte sociale. O modalitate excelentă de a ajuta prin a face ceva ce ne place, pentru că Vikings + Yuppi = Happy.

____________________________________________________________________________________________________________

Walking Month 2018

Ne implicăm în tot ce presupune mișcare în aer liber. De aceea am fost încântați să participăm la această campanie caritabilă pentru strângere de fonduri, menită să ajute sportivii cu dizabilități ai centrului Lamont. Pe parcursul unei luni, competiția s-a desfășurat astfel: participanții au format echipe de câte 4 persoane, fiind contorizat numărul de pași făcuți de fiecare echipă-n parte. Cele trei echipe din Wirtek au făcut împreună 2000 de km ceea ce înseamnă aproape 3 milioane de pași.

____________________________________________________________________________________________________________

Tura de Noapte 2018

Și anul acesta, Wirtek a participat la evenimentele organizate de Tura de Noapte. Cele trei competiții: Liberty on Bike, Gentleman’s Race și Gran Fondo au reușit să strângă fonduri pentru achiziționarea a 25 de biciclete care urmau să ajungă copiilor care se află în zone devaforizate din județul Cluj și cărora le este greu să ajungă la școală. Zâmbetele primite de la ei ne-au făcut toamna mai frumoasă, de aceea tindem să luam parte la tot ce presupune facilitarea cursei către educație.

____________________________________________________________________________________________________________

Shoebox

Una dintre activitățile recurente din Wirtek, este Shoebox. Un gest frumos pe care Wirtek îl face cu drag în fiecare iarnă în perioada sărbătorilor. Colegii noștri strâng jucării, rechizite, dulciuri, neperisabile, hăinuțe, articole de baie etc., împachetate într-o cutie de dimensiuni apropiate de cea în care se țin pantofii. Cutiile sunt împărțite pe categorii de vârstă și sex și apoi livrate copiilor nevoiași, pentru a le îndulci sufletele în perioada Crăciunului.